Resultaten voor aed in de buurt app

 
aed in de buurt app
 
Bekijk waar bij jou in de buurt een defibrillator hangt RTL Nieuws.
Tablet of smartphonegebruikers: als de kaart niet goed wordt weergegeven, klik dan hier. Staat een AED bij jou in de buurt er niet bij? Geef deze dan door via de site. Voor de mobiele telefoon is ook een app beschikbaar.:
boomstamtafel
Waar kan ik de AED-locaties vinden in mijn omgeving? Hartveilig Wonen.
U kunt de aangemelde AEDs in uw buurt zien wanneer u inlogt via het dashboard. Vervolgens kunt u links in het menu klikken op mijn omgeving. Ook kunt u via onze app: AED Alert de AEDs in uw buurt vinden, door links in het menu te klikken op AEDs in de buurt.
pakket opsturen
AED4.EU in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Radboud University Nijmegen Medical Centre. 108 in Geneeskunde. Vind de dichtstbijzijnde AED Automatische Externe Defibrillator die op dit moment aangemeld is in deze onafhankelijke database. Zoek op een rustig moment waar de dichtstbijzijnde AED in de buurt van uw huis of werk is.
wasmachine
Vind de AED bij jou in de buurt en red levens.
AED in de buurt. Vind de AED bij jou in de buurt en red levens. Je hoopt het nooit mee te maken maar per dag krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartaanval. Als je het mis ziet gaan bij iemand in jouw buurt, is een AED onmisbaar.
Zoek de AED bij u in de buurt!
Kent u de eigenaar van de AED bij u in de buurt niet? Loop dan eens naar het adres waar de AED hangt: zo loopt u in de haast en spanning bij een hartstilstand niet fout en hoeft u niet te zoeken.
Red een leven in jouw buurt Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. heart-border. share. heart. facebook. twitter.
De meeste mensen die een hartstilstand krijgen, zijn gewoon thuis. Hangt er in jouw buurt een AED? Maak jouw buurt veilig met een BuurtAED. Zamel geld in met jouw buren en red levens in jouw buurt. Hart en vaatziekten. Dit doet de Hartstichting.
AED in jou buurt? kijk hier waar hij hangt AED kopen.
Als je aangemeld staat en je logt in kun je tevens vooraf al zien waar zich de AED's' in jou buurt bevinden. Ander systeem waar je AED's' kunt opzoeken is het systeem van AED4.eu die ook al lange tijd bestaat. Als je zelf een AED bezit is het handig en raadzaam om je AED ook bij deze en één van bovenstaande systemen aan te melden zodat ze deel kunnen uitmaken van een burgerhulpverlenings keten. AED zoeken met een app.
AED in de buurt: vergroot de overlevingskans van een slachtoffer Asphalia.nl.
Dit is handig om thuis op je gemak te kijken waar je een AED in de buurt kunt vinden. Ter plaatse kun je beter op een andere manier een AED vinden. Via een app een AED in de buurt vinden.

Contacteer ons